Supa crema de mazare

de Julie in Supe, 29 Iul 2011 | 4631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare noua,
  • 1 cartof,
  • 1 morcov,
  • 2 fire ceapa verde,
  • sare,
  • 1/2 lingurita curry, 
  • 2-3 linguri ulei, 
  • patrunjel verde,
  • 2 frunze menta,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie,
  • crutoane de paine.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare:

 Se curata cartoful, morcovul, ceapa; se spala si se taie in bucati mai mari. Se pune un vas cu aprox. 1l de apa la fiert; cand apa da in clocot se adauga legumele, uleiul si un praf de sare. Se lasa sa fiarba 10 minute, se adauga mazarea si se continua fierberea pana se patrund toate legumele. Se adauga patrunjel si menta verde apoi se paseaza amestecul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Se subtiaza cu smantana si se potriveste gustul cu sare, curry, si zeama de lamaie.
Supa crema de mazare se serveste calda, cu crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca